2 sits soffa soffa

2 sits soffa soffa

Vårt utbud av bekväma 2-sits soffor är där den är på för snäva hörn och kompakta rum. De eleganta silhuetterna i våra intervall kommer att göra det mesta av det lilla utrymmet du har, eller skänka ut extra utrymme för gästerna med Kota bäddsoffa.

chatta nu

Produktinformation

Hendry: 2 sits soffa

Vårt utbud av bekväma 2-sits soffor är där den är på för snäva hörn och kompakta rum. De eleganta silhuetterna i våra intervall kommer att göra det mesta av det lilla utrymmet du har, eller skänka ut extra utrymme för gästerna med Kota bäddsoffa. I lyxigt tyg eller läder är våra små 2-sitsalternativ bäst drapade med kast och kuddar - bli involverade.

Denna soffa har väl vadderade kuddar som inte bara ger den himmelska sjunkande känslan; de kommer också i en rad kompletterande färger och mönster, så att du kan lägga till din egen moderna stil twist. I kombination med djupa, extra breda säten kan du sitta i enkel komfort och stil dag efter dag.


Finns i 27 färger

vilken har en tunn profil och en fjäder- och fiberkudde, för en klassisk och tidlös look.

En del av Habitats bästsäljande klassiska Chester-soffa, finns i läder och tygalternativ, i olika storlekar och färger och med ekfärgade eller mörka färgade fötter.

11.jpg


FAQ

1. Varför vår kvalitet är högre än andra?

Först av allt tror vi att kvalitet är nyckeln till att hålla långa relationer, vårt syfte är att göra långa affärer. Och vi har vårt eget QC-team, från regissören till teknisk ritning till försäljning, de är alla erfarna proffs.

2.Vill du ge prov?

Ja, vi kan tillhandahålla de flesta av produktproverna

3. Var är du marknader?

Våra möbler har exporterats till många länder som USA, Amerika, Kanada, Australien, Frankrike, Arabien, Mexiko, Singapore, Malaysia och så vidare.

4. Hur kan jag vara säker på min produkts kvalitet?

Vi skickar HD-bild eller video för din referens till kvalitetsgaranti innan du laddar.


Hot Tags: 2 sits tyg soffa, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda, gjorda i Kina
Ett par:Nej Nästa:Utomhusrotting Restaurang Trä soffa

Förfrågning

You Might Also Like